מאפה גבינות ועשבי תיבול

היופי במתכון הוא שאפשר להכין אותו כלחם, פשטידה או כמאפים
קטנים אישיים שמתאימים במיוחד לאירוח של חטיפי ביס

המרכיבים:

4 כוסות קמח כוסמין מלא

1 כפית אבקת אפיה (נקיה מאלומיניום)

1/2 בקבוק יוגורט עיזים טבעי ( 250 מ"ל)

1 חבילה גבינת עיזים ( 250 גרם) טבעית

1 חבילה ( 250 גרם) גבינת פטה עיזים חתוכה לקוביות קטנות

1/3 כוס שמן זית ארב קינה או לצ'ינו שהם עדינים בטעם

11/2 חבילה ( 250 גרם) גבינת כשקבל עיזים מגורדת גס

200 ג' חמאת ג'י רכה (אפשר להחליף ב 2/3- כוס שמן זית, אם
הבצק יבש ניתן להוסיף עוד 1/4 כוס שמן)

1 כוס תערובת עשבי תיבול כמו: נענע, בזיל, שמיר, פטרוזיליה,
כוסברה, עירית, בצל ירוק, תימין.
אפשר לחליפין להשתמש רק בירק אחד.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180- מעלות
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה
בוזקים לתבניות מאפה אישיות או לכל תבנית עוגה אחרת
לקישוט, לפני האפיה, ניתן לפזר מעל שבבי פרמז'ן'ן או כשקבל
אופים כ 45- דקות. מומלץ לנעוץ קיסם על מנת לבדוק שהבצק אפוי

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות