לחם בננה - Yami Yami

מתכון פשוט וקל להכנה שאפשר להכין עם הילדים או שהם יכולים
להכין לבד ובקלות. בריא, מאוד טעים ולא מתוק מדי.
זהו מתכון מנצח שמראה שלא צריך לבחור בין בריא לטעים אפשר
את שניהם, כי התוצאה טעימה ובריאה

היופי במתכון הוא ב אפשרויות ההגשה השונות: כעוגה, כלחם או
כמאפים אישיים

אם רוצים להעניק תחושה שמדובר בעוגה, יוצקים את הבלילה
לתבנית אפיה של עוגה (מרובעת או עגולה). מומלץ על תבנית חרס
שהיא אוגרת ומפזרת את החום בצורה שווה ומעניקה טעם מיוחד.
במידה ובוחרים להציג את המאפה כלחם, מומלץ לצקת את הבלילה
לתבנית אינגליש קייק

המרכיבים:

2 כוסות בננות אורגניות מרוסקות (יש להקפיד על בננות בשלות
ורכות שכן אז הן בשיא המתיקות)

1.5 כוסות קמח כוסמין 70% אורגני או מלא של מנחת הארץ (זהו
קמח שנטחן בסמוך למועד שיווקו ונשמר בקירור)

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

כפית סודה לשתייה

1.5 כוסות סוכר קנים או דמררה אורגני של הרדוף (למי שאוהב
מתוק ניתן להוסיף עוד 1/2-1 כוס סוכר)

150 גרם חמאה עיזים של חברת אלטו או גהי של חברת פוקה
(למי שמקפיד על שימוש בטהור של הטהור)

1 כף קינמון טחון אורגני של נטורפוד

3 ביצים אורגניות גדולות או 4 קטנות שדות

אופן ההכנה:

לערבב את כל הרכיבים יחד ולצקת לתבנית אפיה

גיוון:

למי שרוצה להעשיר את המתכון ניתן להוסיף אגוזים.
אם בחרתם להכין עוגה ניתן להוסיף פתיתי שוקולד מריר או קקאו ניבס

שמירה:

בקירור, עד שבוע.
את כל המוצרים לרבות אבקת אפיה, סודה לשתייה וכלי החרס אפשר
לרכוש באחד מסניפי קסם הטבע.
בתאבון.

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות