פודינג שוקולד וזרעי צ׳יה

המרכיבים:

3/4 כוס משקה שקדים/קוקוס/אורז או קרם קוקוס קל
3-4 כפיות זרעי צ'יה (אני מעדיפה צ'יה לבנה)
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפיות אבקת קקאו טבעית ללא סוכר 2
2 כפיות סירופ מייפל טבעי או ממתיק אחר לטעמכם (סילאן, יאקון, קוקוס)
1 כפית נס קפה (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

לחמם טיפה את הנוזל לבחירה ולערבב את כל הרכיבים יחד עם
מזלג או מטרפה קטנה. לתת לתערובת לעמוד כחצי שעה להסמכה.
בקיץ אני אוהבת טעמים טרופיים יותר, קרם קוקוס קל בהחלט עושה
את העבודה, אז אני מחליפה את השוקולד בבננה ומוסיפה מעל
חתיכות מנגו או כל פרי עונתי אחר, במקרה הזה אין צורך להוסיף
ממתיקים

פודינג צ'יה הוא מהווה ארוחה בפני עצמה, הוא מספק את רכיבי התזונה
החשובים ביותר כמו: חומצות שומן חיוניות, סיבים, ויטמינים ומינרלים
וחלבונים.
למה אני בוחרת צ'יה לבנה? ההבדל בין צ'יה שחורה לצ'יה לבנה באמת
קטן, אבל אם אתם כבר שואלים, בצ'יה הלבנה יש תכולה גבוהה יותר של
או אומגה 3 לעומת הצ'יה השחורה (זאת ALA חומצות שומן מסוג
שבעיקר משווקת) שהיא מספקת זה יותר של חלבון ביחס לאחותה.

בתאבון

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות