קרקרים מקוואקר, שקדים וגרעיני חמניה

המרכיבים:

3 כוסות קוואקר דק (לדייסה)
2 כוסות שקדים קלופים טחונים דק
1/2 כוס גרעיני חמניה/דלעת
4 כפות שמן קנולה לא מזוכך (או רגיל)
חצי כוס מים
כפית שטוחה מלח (או פחות)

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל 180- מעלות.
לרסק בפולסים במג'ימיקס את כל המרכיבים היבשים.
להוסיף שמן ולרסק עוד קצת
להוסיף בהדרגה את המים עד שנוצר בצק (לא רך מדי).
לשמן נייר אפייה ולשטח עם אצבעות רטובות שכבה דקה (חצי ס"מ
או פחות). לחורר במזלג, לסמן פסי חיתוך (רצוי עם סכין גלגלת של
פיצה) ולאפות כעשרים דקות או עד שהקרקרים משחימים מעט.
*הכמות מספיקה לתבנית מאוד גדולה

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות